Instagram

  Via Catalana cap a la independència – Onze de Setembre de 2013

  • Pàgina d'inici
  • /
  • Via Catalana cap a la independència – Onze de Setembre de 2013

                  

   

  Ja s’han  obert les inscripcions per la cadena humana cap a  la Independència de l’11 de setembre.

   

  S’ apropa la nostra DIADA i la societat civil catalana es mobilitza de nou per dir que CATALUNYA ha dit prou.

  Prou de retallades en cultura, en sanitat, en educació… Prou de maltractament social i econòmic. Castellolí un cop més no pot quedar al marge. Iniciàrem el nostre camí organitzant la consulta pel dret a decidir; després participàrem activament en la massiva manifestació de l’any passat a Barcelona.

  Si voleu participar a la cadena humana per la llibertat que s’està organitzant des de l’ ANC, amb el total suport de l’Ajuntament per la propera Diada, vine i apunta’t. Ho pots fer via web

  omple aquest:   FORMULARI 

  o    directament a les oficines de l’Ajuntament.

  Els trams que ocuparem els anoiencs i anoienques,  són a l’Alt Penedès (321, 322, 323 i 324, entre Sta Margarida i els Monjos i  Vilafranca).

  Pots decidir anar pel teu compte o bé en autocar (preu 7 euros). L’ autocar sortirà de Castellolí cap a les 13.00h

  Teniu temps per apuntar‐vos fins el proper dia 19 de juliol si ho feu via web, passeu a pagar a l’ajuntament.

   

  VINE A SUMAR PER CATALUNYA!

   

  El proper dimecres dia 17 de juliol hi haurà una reunió

  informativa a La Brillante, a les 20.30h per resoldre tots els vostres dubtes.

  Igualment no cal dir  que les persones interessades a participar de forma lliure us podeu inscriure a l’adreça http://via.assemblea.cat/
  Trieu la manera que us sembli millor, però recordeu que és imprescindible inscriure’s per poder participar i que l’acte sigui un èxit.
  L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) és una organització de base transversal i unitària que té com a objectiu la independència de la nació catalana per mitjans democràtics i pacífics. Compta amb més de 400 assemblees territorials repartides arreu del país i una cinquantena d’assemblees sectorials, que articulen desenes de milers de persones que treballen desinteressadament per la llibertat col·lectiva.L’ANC va organitzar  la mobilització més multitudinària de la història dels Països Catalans i una de les més grans d’Europa l’Onze de Setembre del 2012 amb la culminació de la Marxa cap a la Independència.La Via Catalana compta també amb la complicitat de les 14 entitats que col·laboren a Elclauer.cat.

  Aquesta iniciativa està liderada i organitzada per veïns del nostre poble. L’ajuntament com a membre inscrit a l’AMI (Associació de municipis per la independència), col·labora en donar difusió de l’esdeveniment permetent l’ostatge d’aquesta informació en la seva pàgina web. En cap cas es l’organitzador d’aquest esdeveniment i no te cap despesa derivada d’aquesta col.laboració.