11 de Setembre 2018 a Barcelona

“Fem la República catalana”:

l’Assemblea engega els preparatius per la Diada de l’11 de setembre de 2018, que enguany omplirà la Diagonal de Barcelona

L’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural han convocat la manifestació de la Diada de l’Onze de Setembre d’enguany amb el lema ‘Fem la República Catalana’.  La presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, deia: ‘Hem de sortir al carrer aquest Onze de Setembre per demanar que es faci efectiu el mandat de l’1-O. Que tots els qui van sortir a votar ens acompanyin; la societat organitzada ha empès per arribar fins aquí, conjurem-nos col·lectivament per acabar la feina, fer el cim d’una vegada.’

El recorregut
La manifestació a Barcelona començarà previsiblement a les 17.14, com ha estat habitual aquests darrers anys. El recorregut serà aproximadament del Palau Reial a Glòries, tot i que l’ANC avisa que podia haver-hi canvis a mesura que s’acosti la data. S’ha descartat fer la manifestació on són reclosos els presos polítics perquè, segons els organitzadors, les mobilitzacions per a reclamar-ne l’alliberament ‘seran continuades’.
WhatsApp-Image-2018-07-06-at-17.56.33-06182135-768x492
Les samarretes
Les samarretes, fetes a Catalunya, seran de color corall, el de les brides de les urnes del primer d’octubre. I és que el referèndum –’el dia que vàrem guanyar’–, serà el fil argumental tant de la campanya d’estiu com de la Diada. A la samarreta, també hi apareix el perfil ‘’una de les muntanyes més emblemàtiques de Catalunya, el Pedraforca: ‘Som molt més amunt de quan vàrem començar i en el trajecte hi ha obstacles. I entre les fites aconseguides, en destaca una, el referèndum de l’1-O. Hem aconseguit exercir el dret d’autodeterminació i ara hem de fer cim’, deia Paluzie. Les samarretes ja es poden reservar a la botiga de VilaWeb o de l’ANC , les comandes es podran recollir a partir de la primera setmana d’agost.
 

311EF650-C942-4579-9C5E-4BD35DA7D328-1024x576BUS des de CASTELLOLÍ.

A Castellolí tenim RESERVAT un autobús de 55 places que podeu reservar omplint el formulari d’aquí sota o a l’ajuntament.

El preu de l’autocar és de 10 euros que cal abonar abans del dia 20 d’agost.

 

No espereu a l’últim moment!

Per a qualsevol dubte, podeu contactar amb nosaltres.

Assemble Nacional Catalana Castellolí – Castellolí. Quim Folqué i Sam Cervera.

 

Castelloli

 

EL BUS SORTIRÀ A LES 12:30 DE DAVANT DE LA BRILLANTE!  PREGUEM PUNTUALITAT.

-Tenim un autocar reservat 55 places!

-Preu de l’autocar   10€  per persona.

-S’ha de fer el pagament abans del dia   20 d’agost o queda anul.la la reserva.

Ompliu el formulari per fer la reserva :