CRÓNICA DE LA FESTA MAJOR DE SANT FELIU

Dimecres, 1 de setembre de 2010

Sant Feliu 2010

Sant Feliu 2010 1

El barri de sant Feliu de Castellolí va viure dissabte 28 d’agost la seva Festa Major.
La missa va ser oficiada per mossèn Antoni M. Baussili i la coral d’Aulí i com sempre ens te acostumats amb les seves interpretacions va fer un magnífic acompanyament.
325 persones van sopar les sardines amb pa amb tomàquet, elaborades i servides pels veïns del barri. Després de sopar el grup Bergantí va fer la cantada d’havaneres, mentre Dolor Haro i Jaume Brugués preparaven el cremat amb els seus col·laboradors.
L’alcalde va dedicar unes paraules de benvinguda als assistents i d’agraïment a totes les persones que d’una manera o altre fan possible aquesta festa, als responsables del cremat, a la coral d’Aulí, a Jordi i Josep de Canal Taronja tv. Va tenir també un record per Francesc Segura, un dels impulsors de la festa.
Com a novetat l’Ajuntament de Castellolí va repartir bosses adients per recollir la fracció orgànica i així facilitar el reciclatge i dipositant-les  en el contenidor corresponent.