DIADA 11 DE SETEMBRE

Divendres, 3 de setembre de 2010

Parlaments a l'Esglèsia Vella

Parlaments a l’Esglèsia Vella
Cercavila

Cercavila

Programa d’actes

Castellolí va celebrar la Diada com en els darrers anys pujant a l’Església vella amb la senyera presidint la trobada.

El grup Pepsicolen amb el seu característic vehicle, va acompanyar la gent des de la plaça del Poble fins a l’esplanada de l’església, el showman Pep Callau amb la seva energia va animar el recorregut amb humor i amb tocs més seriosos amb referències a la Diada.
La part institucional va anar a càrrec de l’Alcalde de Castellolí acompanyat dels Regidors presents, va fer referència a la importància de celebració de la Diada que ja arriba enguany a la 33 ena. edició. Va incidir també amb el fallo del Tribunal Constitucional sobre l’Estatut de Catalunya, i va agrair la constància de les famílies que any rere any pengen la senyera a la muntanya de cal Manyoses, tal com va dir un dels llocs més visibles des de Castellolí.
Aquest acte va acabar cantant tots junta l’himne nacional de Catalunya, Els Segadors.