VISITA AL PESSEBRE VIVENT DE PRATS DE REI

Divendres, 26 de novembre de 2010

Un dels actes de les festes de Nadal que ha esdevingut tradicional, és la visita a un Pessebre Vivent o a una representació de Pastorets. Per aquest any estem preparant una visita a un dels pessebres més espectaculars de la comarca, el de  Els Prats de Rei.
Els carrers i places de la vila es transformen en un gran escenari i, ajudats per la màgia del guió i d’uns decorats molt espectaculars, ens recula en el temps i ens transporta a l’antiga Palestina on fa més de 2.000 anys es van produir uns fets que van marcar la humanitat. 
Com a comiat de la representació, ens oferiran pa torrat amb espetec i bon xarel·lo per a tothom.

Podeu obtenir més informació a la pàgina: www.guiapessebreprats.blogspot.com 

Data de la visita:                              diumenge 9 de gener de 2011
Hora de sortida:                               2/4 de 6:00 de la tarda de davant de l’Ajuntament
Preu de l’entrada i el viatge:           10,00 €