Cloenda dels cursets de natació a la piscina

Dimecres, 20 de juliol de 2011

El divendres 29 de juliol acaben els cursets de natació que s’han desenvolupat a la piscina de Castellolí. Els nens i nenes que han fet els cursets rebran el diploma que acreditarà la seva participació a l’edició del 2011.

Fotografia de grup de l’edició 2010

La piscina de Castellolí ha acollit els cursets de natació que s’han ofert a tot el ventall d’edats de la mainada del poble. El divendres 29 de juliol acaben els cursets i es farà la festa de cloenda a la pròpia piscina de Castellolí.

Tots els nens (dels tots tres torns) estan convocats a les 5 de la tarda. Els nens faran una exhibició, i està previst que a les 6 de la tarda es reparteixin les medalles i els diplomes dels cursets realitzats. A més, l’Ajuntament obsequiarà a cada nen amb un gelat que es podrà recollir al bar de la piscina.