Es reactiva el conveni “Laborateca Comarcal” entre el Consell Comarcal i l’Ajuntament de Castellolí

Divendres, 22 de juliol de 2011

El projecte pretén afrontar la problemàtica de l’atur a la comarca de l’Anoia i oferir serveis d’ocupació propers a les persones que es troben en situació d’atur.

Vist el bon funcionament de la Laborateca Comarcal a l’any 2009 i experiències prèvies similars a càrrec del Consell Comarcal de l’Anoia, l’Ajuntament de Castellolí s’ha adherit al projecte Laborateca Comarcal.

El projecte, subvencionat per la diputació de Barcelona, és un dispositiu d’inserció laboral i es crea amb l’objectiu de millorar la competitivitat del mercat de trebal de l’Anoia.

A efectes dels veïns de Castellolí, es tindrà a l’abast l’assessorament laboral necessari per encarar la cerca de feina. Concretament, s’oferiran sessions individualitzades d’assessorament laboral. Aquestes sessions seran a l’ajuntament els divendres al matí, de 8:30h a 11:15h. Cal demanar prèviament hora al propi Ajumament.