Èxit de participació en la Festa Jove 2011 de Castellolí

Dilluns, 25 de juliol de 2011

El dissabte passat es va desenvolupar la Festa Jove de Castellolí, a la pista poliesportiva del poble, amb una elevada participació.

La pista poliesportiva de Castellolí va ser escenari, dissabte passat, de la Festa Jove 2011 de Castellolí. La festa, que ja té tradició al poble, va ser molt participada, tant de jovent del poble com de la comarca. L’ajuntament celebre la bona marxa que té aquesta activitat (coorganitzada amb el Jovent del poble).

És imprescindible destacar la paciència dels veïns de Castellolí que han de suportar les molèsties que suposa el volum sonor de la festa (la pista poliesportiva on es desenvolupa la festa no està allunyada del centre del poble). L’Ajuntament vol agrair-la explícitament.

Per altra banda, i malgrat no ser nombrosos, no poden obviar-se alguns incidents i destrosses a instal·lacions públiques i privades. Així, l’Ajuntament vol solidaritzar-se amb els veïns que hagin patit les conseqüències del comportament incívic que, malgrat ser d’una minoria, no té raó de ser.

Amb tot, el grup musical 7deDiumenge i el punxadiscos DJ-Centi van encarregar-se d’animar la festa de dissabte a la nit i així ho van fer, gràcies a la bona predisposició de tots els assitents.