Inaugurat el nou tram de l’eix diagonal

Dilluns, 25 de juliol de 2011

Dissabte passat al migdia es va inaugurar el nou tram que uneix l’Anoia i el Bages

Inauguració carretera

Inauguració carretera

Exposició de la infraestructura als assitents

Manifestants en contra de les retallades

L’anomenat eix diagonal pretén apropar la costa i la Catalunya central, a la vegada que potenciar les relacions intercomarcals. Dissabte al migdia l’alcalde de Castellolí, Joan Serra, es va apropar (va ser convidat com a alcalde de Castellolí) a la inauguració del nou tram que ja està operatiu i uneix la C-15 i la C-37. Joan Serra va voler compartir aquest acte amb l’anterior alcalde de Castellolí, Jesús Brugués. L’acte que va comptar amb la presència del conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, el Director General de Carreteres, representants del Consell Comarcal de l’Anoira, i altres alcaldes de la Comarca

El moviment contra les retallades també va fer-se present a l’acte de dissabte, un grup de manifestants va reclamar l’aturada de les retallades a la sanitat pública just abans d’inaugurar-se el tram viari.