Reunió amb els veïns de Sant Feliu respecte els desperfectes provocats per la nova carretera

Dilluns, 25 de juliol de 2011

Dimarts 26 de juliol a les 19h, hi ha convocada una reunió amb tots els veïns de Sant Feliu a l’Ajuntament en relació als desperfectes provocats per la construcció de la nova carretera

Tots els veïns de Sant Feliu estan convocats, demà dimarts 26 de juliol a les 7 de la tarda a l’Ajuntament de Castellolí, per tal de traslladar quins han estat els desperfectes provocats per les obres de construcció de la nova carretera. A la reunió hi assistirà la constructora Dragados, responsable de les obres, per tal de fer-se coneixedora de quines actuacions de reparació es fan necessàries. La constructora ha manifestat la intenció de reparar els desperfectes durant aquesta mateixa setmana.