Tallada durant dos mesos la incorporació des dels Pinyerets a la A2 direcció a Barcelona

Dijous, 28 de juliol de 2011

Des del 2 d’agost i durant dos mesos estarà tallada la incorporació des dels pinyerets a l’autovia A2 en direcció a Barcelona, els veïns podran i hauran d’utilitzar la incorporació del centre del poble.

El túnel del Bruc, en direcció a Lleida, estarà tallat al trànsit des del 2 d’agost i durant dos mesos. Així, el Ministeri habilitarà un dels carrils del túnel direcció a Barcelona per la circulació en sentit Lleida. De retruc, el tram d’autovia en la zona dels Pinyerets mantindrà aquest carril habilitat, de manera que es fa imprescindible tallar provisionalment la incorporació des dels Pinyerets a l’autovia.

Per accedir a l’autovia en direcció a Barcelona, els veïns de Castellolí seguiran disposant de la incorporació que hi ha al centre del poble.