El jovent de Castellolí podrà beneficiar-se del RodaNits 2011

Dilluns, 1 d’agost de 2011

El RodaNits 2011 és un servei gratuït de transport nocturn per fer arribar els joves a la Festa Major d’Igualada.

RodaNits 2011

Per tal de facilitar la mobilitat i evitar riscos relacionats amb la conducció, el projecte RodaNits 2011. La iniciativa consisteix en un autocar que recollirà els inscrits a les parades de diferents pobles, entre ells Castellolí. La tornada serà a les 5:00h de la matinada. Del 10 al 18 d’agost es pot fer la inscripció per tal de tenir-hi la plaça assegurada. Tota la informació i inscripcions a www.anoiajove.cat

Més informació

Vincles

Preguntes freqüents referents al RodaNits 2011:

 

 – Per quins municipis passarà  el Rodanits?

El autobusos Rodanits recolliran i retornaran els joves a les parades fixades als municipis que col·laboren amb el Rodanits 2011: el Bruc, Cabrera d’Anoia, Calaf, Carme, Castellolí, els Hostalets de Pierola, la Torre de Claramunt i Vallbona d’Anoia.

A partir del 10 d’agost es podran consultar les parades i els horaris definitius del Rodanits a través del web www.anoiajove.cat (RODANITS) i també es podran fer les inscripcions.

 

 – Quina edat han de tenir els joves?

Es tracta d’un servei per a joves a partir de 16 anys. Els menors de 18 anys hauran de presentar sempre, tant a l’anada com a la tornada, l’autorització familiar signada que el Consell Comarcal penjarà al web www.anoiajove.cat (RODANITS); si no disposa de l’autorització no podrà pujar al Rodanits tot i haver fet la inscripció.

 

 – Hi poden pujar tots els joves?

Només podran utilitzar el servei els joves que hagin fet la INSCRIPCIÓ a través del web i en tinguin la confirmació.

En cas de no estar inscrits, podran pujar la resta de joves que estiguin a la parada sempre que els autobusos Rodanits tinguin places disponibles. De la mateixa manera, els menors de 18 anys hauran de portar l’autorització familiar signada. 

Cap jove amb la inscripció confirmada es quedarà sense servei de RODANITS ni a l’anada ni a la tornada, sempre que estigui puntual a la parada i respecti la normativa d’ús. El bus no esperarà ningú si no és a l’hora a la parada.

 

– Com fer la INSCRIPCIÓ?

A partir del dimecres 10 d’agost i fins al dijous 18 d’agost, els joves podran fer la INSCRIPCIÓ PEL RODANITS 2011. Cal emplenar les dades que es demanen a través del web www.anoiajove.cat (RODANITS) a l’apartat INSCRIPCIONS i esperar a rebre la confirmació.

Caldrà especificar si només es vol ANAR A LA FESTA MAJOR D’IGUALADA, si només es vol TORNAR o bé si s’agafa el Rodanits PER ANAR I PER TORNAR A LA FESTA MAJOR D’IGUALADA EL DISSABTE 20 D’AGOST

 

 – El jove ha de pagar alguna cosa?

No, es tracta d’un servei de transport gratuït. El jove no haurà de pagar res però prèviament haurà d’haver fet la inscripció.

 

Quin és l’horari del Rodanits?

L’hora de recollida variarà en funció de la ruta i el municipi, però està previst que els autobusos RODANITS arribin a la FESTA MAJOR D’IGUALADA aproximadament a les 23:00h. L’hora de tornada serà les 5:00h de la matinada. El jove que no estigui a l’hora a la parada es quedarà sense servei.

El mapa amb els horaris i les rutes es podrà consultar a través del web www.anoiajove.cat (RODANITS)  a partir del 10 d’agost. 

 

 – Què han de complir els usuaris del RODANITS?

Presentar el DNI al monitor/a del bus per confirmar que està inscrit.

Els menors de 18 anys hauran de presentar l’autorització familiar signada.

No podran pujar al bus amb cap tipus de recipient que contingui beguda o menjar.

No podran pujar al bus aquells joves que mostrin un clar estat d’embriaguesa que alteri notòriament el seu comportament.

Qualsevol jove que no compleixi aquestes normes no podrà beneficiar-se del servei.