Èxit de participació a la 28a caminada a Montserrat

Dijous, 11 d’agost de 2011

La 28a edició de la caminada a Montserrat es va celebrar dimarts passat amb una important participació.

El passat dimarts 9 d’agost va celebrar-se la 28a edició de la tradicional caminada a Montserrat. L’ajuntament va ampliar l’aforament de l’autocar que va posar a disposició dels veïns, per tal de poder encabir-hi totes les inscripcions. Així, l’Ajuntament va reaccionar i donar resposta a les nombroses sol·licituds de participació.

El contrapunt de la jornada va ser, fruit de la important participació, la dificultat en l’organització del desenvolupament de la pròpia jornada. Els preparatius es van realitzar correctament. L’Ajuntament ha pres nota, per properes edicions, dels comentaris i suggeriments referents a la previsió respecte a la posada en marxa del dispositiu. Així mateix, l’Ajuntament valora la bona predisposició i col·laboració dels participants, que va ser essencial per tal que l’activitat fos reeixida i sense incidències.