La III Cursa de Muntanya i Caminada Popular “Tuga Trail” es farà a Castellolí

Dimarts, 30 d’agost de 2011

La tercera edició de la cursa de muntanya i caminada pupolar “Tuga Trail” es celebrarà a Castellolí l’11 de setembre, i s’englobarà dins els actes previstos per la diada nacional

Logotip cursa Tuga Trail

Aquest any la Cursa de Muntanya i Caminada Popular “Tuga Trail” es realitza i s’organitza a Castellolí. Anteriorment  la marca de roba tècnica personalitzada Tuga Active Wear i la botiga de material tècnic de muntanya X-Avi Material de Muntanya, juntament amb els membres de la Secció de Curses de Muntanya del Club Excursionista UECANOIA, havien optat per Copons i enguany han apostat per l’entorn de Castellolí.

La cursa constarà de dos traçats. Un itinerari per als més agosarats (Cursa de Muntanya), que requerirà un ritme trepidant i exigent per corriols dels voltants de Castellolí on els participants podran gaudir de magnífics racons que ofereix el nostre entorn natural. L’altre traçat és pels participants que volen gaudir amb calma del paisatge (Caminada Popular), apte per a totes les edats. A més a més, s’organitzaran diverses activitats infantils que faran que, entre tots, fem de l’activitat una gran festa.

Un esdeveniment d’aquesta transcendència necessita col·laboradors al poble, tant per participar de les caminades com per formar part dels organitzadors de la cursa. Entre les activitats dels organitzadors hi ha: organitzar la circulació i l’aparcament de cotxes, cuidar els controls de pas dels corredors i els encreuaments perillosos del circuit, facilitar l’avituallament durant el recorregut, entre altres tasques imprescindibles per tal que la Tuga Trail del 2011 sigui tot un èxit.

Els interessats en formar part de l’equip d’organitzadors cal que s’apuntin a les oficines de l’Ajuntament o bé que ho comuniquin per correu electrònic.