Castellolí assisteix a la presentació oficial de “l’Anoia Cuina”

Dijous, 22 de setembre de 2011

El passat dilluns 19 de setembre es va fer la presentació de l’associació gastronòmica, que pretén potenciar el producte local i de temporada

Anoia Cuina

El proppassat dilluns es va fer la presentació de “L’Anoia cuina”, una associació gastronòmica que pretén potenciar el producte de la comarca. L’associació està formada per diferents establiments, entre ells el Restaurant Nou Urbisol, de Castellolí (l’associació està oberta a rebre nous membres del sector).

Van assistir a la presentació diferents personalitats, entre els que destaquen diputats provincials, el president de Fires d’Igualada, representants de la UEA, el Conseller de Promoció Enconòmica de l’Anoia, i els alcaldes d’Igualada, Castellolí i Òdena, entre altres.