Cursa de muntanya Tuga Trail 2011

Quan: El diumenge 11 set.

Organitza: Ajuntament de Castellolí, Tuga, X-avi, Uecanoia

On: Castellolí

Castellolí acull l’edició del 2011 de la cursa de muntanya i caminada popular Tuga Trail.

La cursa de muntanya que organitza Tuga Active Wear, X-AVI i Uecanoia, juntament amb l’Ajuntament de Castellolí es desenvoluparà pels boscos del poble. L’esdeveniment inclou dues variants: la cursa de muntanya i la caminada popular. La primera correspon a una competició esportiva (15,6 quilòmetres amb un desnivell positiu de 860 metres), mentre que la segona té un caire més popular (és d’11 quilòmetres i és apte per a tots els nivells i edats).

Els recorreguts inclouen diferents punts d’avituallament.

Ambdues modalitats començaran a les 9:00h del matí, i a les 13:00h hi haurà el repartiment de premis a la plaça de les escoles.