Finalitza la segona edició del Torneig de Tenis de Castellolí

Dilluns, 26 de setembre de 2011

Nona Rodriguez i Raül Criado s’enduen la segona edició del Torneig de Tenis de Castellolí

Finalistes categoria masculina

Finalistes categoria femenina

Aquesta segona edició del Torneig de tenis de Castellolí va finalitzar molt disputada. El dissabte passat van acabar de jugar-se tots els partits corresponents a quarts de final, i tot apuntava a un matí de diumenge amb molt de tenis.

En la categoria femenina van enfrontar-se Clara Rodriguez i Nona Rodriguez enduent-se la segona la victòria, mentre que en categoria masculina Raül Criado va superar a Toni Castelltort a la final.

El campionat ha tingut força participació, han participat un total de 20 jugadors, i tots han manifestat haver gaudit del Torneig, malgrat hagi estat massa escuet, suggerint que un format de competició que permeti més partits seria més agraït. En aquest sentit, la Regidoria d’esports s’està plantejant l’organització d’una competició regular per satisfer aquestes necessitats i dinamitzar el tenis i la instal·lació a Castellolí.

Més informació

Arxius