La primera Tuga Trail Castellolí 2011 ha estat tot un èxit de participació i de col·laboracions

Divendres, 16 de setembre de 2011

L’Ajuntament vol agrair explícitament a tots els voluntaris i col·laboradors el suport per organitzar la cursa, fonamental per tal que l’esdeveniment fos reeixit

Sortida cursa

Diumenge es va celebrar la cursa de muntanya i la caminada popular Tuga Trail Castellolí 2011 per primera vegada a Castellolí. Volem donar les gràcies a tots els voluntaris i col·laboradors que ens van donar suport en aquesta diada i que van fer que la Tuga d’enguany fos un autèntic èxit!

Totes les aportacions eren imprescindibles per poder realitzar la cursa i la caminada, tant els que vau ajudar a aparcar, a guiar als participants, als avituallaments, els motoristes que teníeu cura del circuit, els que vau cuinar les botifarres, etc. La raó de l’èxit rau en aquestes col·laboracions del tot desinteressades.

Gràcies, a tots els caminadors i atletes que vau participar a la cursa. Vau ser 133 caminadors (25 de Castellolí) i 191 corredors (12 de Castellolí). Esperem que us endugueu un bon record de Castellolí, del seu paisatge, de la seva acollida i de la seva gent. 

Gràcies, a la Secció de Curses de Muntanya de la UEC Anoia, a La marca Tuga Active Wear  i la botiga de material tècnic de muntanya X-avi, per pensar en Castellolí com a entorn ideal per celebrar-hi la Tuga Trail.

Confiem en què hagueu gaudit de la diada.

Us esperem a tots a la propera edició de la Tuga Trail Castellolí!!

Regidoria d’esports de l’Ajuntament de Castellolí