La resistència va agafar el protagonisme del cap de setmana

Dijous, 29 de setembre de 2011

El traçat de Parcmotor Castellolí va viure un intens cap de setmana dedicat a la resistència

Parcmotor

El traçat de Parcmotor Castellolí va viure un intens cap de setmana dedicat a la resistència, amb la celebració de la prova de Clàssiques el dissabte i les corresponents 3 Hores de Resistència de la Copa Catalana RODI, el diumenge.

Pel que fa a la jornada del dissabte, l’equip guanyador de la tercera prova de la Copa de Resistència de Clàssiques va ser l’Alella Racing, que va aconseguir cobrir un total de 80 voltes al llarg de les tres hores que va durar la prova. Amb el mateix número de voltes es va classificar en segona posició l’equip Team Fontquerni, mentre que l’Hoyasuka Ducati-2 va ser tercer amb una volta menys.

A la jornada del diumenge, el vencedor de les 3 Hores de Resistència RODI va ser l’equip Team Guzzi Moto Box que, dins la classe 2Motos, va ser l’únic equip que va poder cobrir un total de 97 voltes, una més que el Team Moto Príncep, segon equip classificat també de la classe 2Motos, mentre que a tres voltes dels guanyadors entraria l’equip Gaspar Competición, primer situat entre els de la classe Super Producció.

Parcmotor