L’Ajuntament de Castellolí assisteix a la presentació de l’Outlet Anoia i el seu espai per empreses TIC

Dilluns, 26 de setembre de 2011

El passat dimecres 21 de setembre es va presentar a empresaris, agents socioeconòmics i alcaldes i regidors el projecte d’acollir a l’Outlet Anoia empreses TIC

Presentació Outlet Anoia – espai TIC

L’Ajuntament de Castellolí va assistir a la presentació de l’edifici:

 

“El passat dimecres 21 de setembre l’alcalde d’Òdena Carles Casanova i el tinent alcalde de Promoció econòmica Pep Solé van presentar a empresaris, agents socioeconòmics i alcaldes i regidors el projecte d’acollir a l’Outlet Anoia empreses TIC. Segons l’equip de govern tot està previst perquè les obres comencin el proper any 2012.

Segons Pep Solé el sector TIC és molt potent a la comarca i des de l’espai d’Òdena es vol ajudar a les empreses a ser més competitives.
Amb l’objectiu de dinamitzar el teixit del municipi i atreure noves empreses del sector tecnològic, l’equip de govern de l’Ajuntament d’Òdena ja s’ha posat mans a l’obra en la construcció d’un espai TIC i s’ha fixat l’any 2013 com a data d’inauguració de l’edifici que aculli a aquelles empreses.

Un cop estudiada la viabilitat del projecte i perquè el nou espai sigui una realitat al 2013 el proper pas programar és el recull de dades d’empreses interessades en instal·lar-se. Després s’estudiarà la inclusió de les noves propostes d’espais i usos de l’edifici, segons les necessitats d’aquestes empreses interessades. En tercer lloc, es realitzarà la proposta econòmica de lloguer i a continuació, es definirà amb exactitud el projecte constructiu, se signaran els contractes de lloguer, per finalment construir l’edifici.

A part dels equipaments previstos que s’hi instal·lin: restaurants o multicinemes, hi ha previstos altres serveis.

Sota el lema “Tèxtil + TIC, un mateix espai, dues maneres de fer empresa” el regidor de promoció econòmica Pep Solé va presentar una iniciativa per donar resposta a les empreses tecnològiques de l’Anoia, a les seves necessitats, per fer-les més competitives i per atreure noves activitats relacionades amb les TIC.”

www.odena.cat