L’Ajuntament de Castellolí assisteix a la reunió de la Comissió d’Informació i Seguiment del Dipòsit Controlad de Can Palà – Ajuntament de

Dilluns, 26 de setembre de 2011

L’ajuntament de Castellolí va assistir a la reunió, on es va presentar la instal·lació i els resultats del seu impacte mediambiental

En la reunió del passat dimarts 20 de setembre es va presentar la instal·lació, es va aprovar l’acte de l’anterior reunió, es van presentar les conclusions de l’informe de la Universitat Rovira i Virgili, així com de l’Agència de Residus de Catalunya.

L’informe de la URV sobre la “Monitorització de l’impacte mediambiental i de l’avaluació dels potencials riscos per a la salut a les rodalies del dipòsit de residus especials” a partir de les medicions del 2011. Les conclusions de l’informe apunten que no hi ha riscos per la població, les medicions estan en els nivells acceptables.