S’inaugura la Fira d’Igualada amb la presencia de Castellolí

Divendres, 23 de setembre de 2011

L’estand de Castellolí ja llueix una vegada inaugurada la Fira

Estand de Castellolí a la Fira multisectorial d’Igualada

Inauguració de la Fira multisectorial d’Igualada

Visita a l’estand de Castellolí a la Fira multisectorial d’Igualada

Per la Fira multisectorial d’enguany, Castellolí s’ha arreplegat en un estand per mostrar i promocionar la varietat d’activitats, productes i serveis que té. L’Ajuntament ha treballat per reunir empreses locals, de tots els sectors, i produir el contingut d’un estand.

 

 

Cal destacar positivament l’esforç que significa coordinar tantes sensibilitats i productes (des de la gran infraestructura del Parc Motor, Fast i RacingDC, fins a totes les empreses i comerços locals de varis sectors com la restauració, la construcció, l’enginyeria, serveis, etc.).

Així que l’equip de govern de l’Ajuntament vol agrair a totes les empreses que han participat en l’elaboració de l’estand, per la seva dedicació. De la mateixa manera, diferents veïns han dedicat moltes hores (des del disseny de l’estètica fins a la coordinació del muntatge) per tal que el projecte sigui una realitat des de primera i fins a última hora de la Fira d’Igualada.