Aquest cap de setmana s’inicia la neteja de la riera de Castellolí

Dijous, 20 d’octubre de 2011

Un dels propòsits de l’equip de govern es veurà acomplert aquest cap de setmana, la neteja de la riera de Castellolí

Riera Castellolí estiu 2011

Gestions de l’equip de govern han culminat amb l’execució de la neteja de la riera de Castellolí. Aquest és un dels propòsits que s’havia plantejat, ja que es fa necessari el manteniment de la riera, per neteja urbana i per tal de reduir el risc d’inundacions.

El manteniment i neteja de la riera és competència de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), i després d’aconseguir l’autorització per poder-hi accedir l’Ajuntament no ha volgut deixar escapar l’oportunitat (l’ACA està operant al municipi per la instal·lació d’una estació transformadora) d’executar la seva neteja, que s’ha contractat a una empresa local. Així, Jaume Brugués s’encarregarà de fer aquests treballs de neteja. Està previst que els treballs s’executin amb un termini d’uns 4 dies.

El cert és que la intenció inicial era realitzar la neteja a l’estiu, però la possibilitat de no assumir-ne el cost per part de l’Ajuntament ha estat la motivació de la tardança (l’Ajuntament ha treballat aquesta gestió), fet que ha donat els seus fruits, atès que, sense cost pel consistori, el municipi veurà la riera neta en els pròxims dies.