Castellolí celebra el Correllengua d’enguany amb una excursió i un dinar popular

Dijous, 13 d’octubre de 2011

L’excursió a la Roca Caganera va ser el primer plat del Correllengua, els jocs de la llengua i el dinar popular van tancar els actes

Lectura del manifest Correllengua 2011

Castells improvisats de sobretaula

El dimecres 12 d’octubre va ser el dia que Castellolí va acollir el seu Correllengua. L’edició d’enguany va tornar a ser molt participada. Una quarantena de persones van participar a l’excursió prevista pel matí. El sol i la durada de l’excursió va fer suar als participants, l’excursió tenia destí a la Roca Caganera, on es va llegir el manifest del Corrrellengua 2011. Cliqueu aquí per llegir el manifest.

En arribar de nou al poble, l’organització havia previst el joc de la llengua, en el qual petits i grans van divertir-se a l’hora que barrinar una mica sobre la nostra llengua. Mentre es tastaven diferents begudes de la terra com a aperitiu, les barbacoes ja fumejaven. Així, tothom va poder portar-se el dinar i utilitzar la brasa de les barbacoes per cuinar-se’l. El dinar va ser ben distès, i una sobretaula (amb ratafia i postres de músic) va acabar la festa.

Amb tot, una festa molt participada (unes 60 persones van participar del dinar popular), que pretén ser lúdica i reinvindicativa. L’estat de salut de la nostra llengua és fort però no està fora de perill.

Més informació

Arxius