Dimecres 12 d’octubre se celebrarà el Correllengua a Castellolí

Dilluns, 10 d’octubre de 2011

Aquest dimecres Castellolí celebrarà el Correllengua 2011

Cartell Correllengua 2011 Castellolí

El Correllengua 2011 fa parada a Castellolí el dimecres 12 d’octubre. El projecte, tal com afirma la Coordinadora d’Associacions per la Llengua, “… és un dels màxims exponents del treball en xarxa entre associacions i persones d’arreu del país que lideren projectes de defensa i promoció de la nostra llengua i cultura. Des d’una proposta lúdica i festiva, el Correllengua reinvindica el foment de l’ús social de la llengua, difon la riquesa de la nostra cultura i enforteix la nostra personalitat i autoestima com a poble. Per aquest motiu és cabdal que el Correllengua continuï essent un moviment viu, transversal i es vagi consolidant i ampliant.”

Els actes programats pel Correllengua 2011 a Castellolí són:

  • 9h del matí. ANEM A LA ROCA CAGANERA.
    Sortida de la Plaça del Poble, en arribar a la roca esmorzarem (ho portem de casa) i es llegirà el manifest Correllengua 2011.
  • 1h del migdia. JUGUEM AMB LA LLENGUA.
    A la Plaça de les Escoles: 2n. Concurs de la Llengua, amb degustacions de begudes de la terra.
  • 2h del migdia. QUEDEM-NOS A DINAR
    Després del concurs, a la mateixa plaça, podrem portar la carmanyola i escalivar a les graelles que tindrem calentes. La beguda serà la que haurem tastat durant el concurs. I per postres, postres de músic amb ratafia i mistela.

 

Més informació

Arxius