El Campionat d’Espanya de Motocròs baixa el teló a Parcmotor Castellolí

Dimarts, 4 d’octubre de 2011

El diumenge 9 d’octubre Parcmotor acullirà la prova final del Campionat d’Espanya de MX Élite

Parcmotor

Jonathan Barragan (7) i José Antonio Butrón (17)

El proper diumenge 9 d’octubre, el circuit de Parcmotor Castelollí serà l’escenari de la prova final del Campionat d’Espanya d’MX Élite, que a més en aquesta ocasió comptarà amb la presència de dues categories de promoció com són MX Promesas i la Copa Kawasaki Green Cup, per la qual cosa la proposta esportiva serà més que completa, amb més de cent pilots oferint espectacle del més alt nivell.

Si bé el títol ja està decidit a favor de Jonathan Barragán (Kawasaki), el fet de no poder guanyar l’anterior cursa farà que de ben segur Barragán busqui la revenja, mentre que el subcampionat i la resta de places encara estan per decidir. Carlos Campano, Álvaro Lozano, José Butron, Joan Cros o Jaume Betriu seran alguns dels pilots que espremeran al màxim els acceleradors per aconseguir un bon resultat al traçat de l’Anoia. A més, aquesta prova comptarà amb la presència del flamant Campió d’Espanya d’MX2 José Luis Martínez, que té ganes de lluir els nous galons i de provar la que serà la seva nova categoria la propera temporada.

Dues frenètiques mànigues de 15 minuts més dues voltes serà el temps en el que els pilots d’MX Promeses, menors de 14 anys i amb motos de 85cc, podran demostrar la seva qualitat de pilotatge en una categoria liderada per Rubén Fernández. La igualtat extrema és la que regeix la Copa Kawasaki Green Cup, que a la darrera cita va veure com el liderat passava a mans de David Jiménez en detriment del gironí Gerard Garcia.

A més, entre d’altres propostes i ofertes per al cap de setmana, en aquesta ocasió s’iniciarà una nova opció de cara al 2012 per als moto clubs que ho desitgin, que serà la d’organitzar tandes d’entrenaments lliures el dissabte abans de la cursa amb un preu que asseguri la cobertura imprescindible per a la pràctica segura i de qualitat de l’esport del motor. Així doncs, a partir de les 11h del matí de diumenge 9 d’octubre, i fins a les 15h, Parcmotor Castelollí serà l’epicentre nacional del motocròs.

Parcmotor