El ple del passat dimarts aprova la modificació puntual inicial del pla parcial de Can Parera

Dijous, 27 d’octubre de 2011

La modificació puntual del pla parcial del polígon és un pas previ imprescindible per tal que el projecte s’hi encabeixi legalment

Modificació puntual parcel·lament polígon Can Parera

El ple del passat dimarts, que es pot veure en diferit aquí, va aprovar, entre altres punts, la modificació puntual del Pla Parcial del polígon de Can Parera. Aquesta modificació consta d’una lleugera modificació (de fet, redistribució) de la zona verda que envolta la parcel·la de l’edifici del Campus Motor. Aquesta modificació s’ha fet necessària per tal que el projecte de l’edifici del Campus Motor s’encabeixi legalment al polígon de Can Parera.

Així, l’Ajuntament de Castellolí, que s’ha vist amb la responsabilitat de resoldre aquesta qüestió, no ha volgut perdre temps (cal recordar que el projecte en qüestió corre amb certa urgència atès que la seva primera fase ha de finalitzar abans de finals d’any) i, després de vetllar-ho, el dimarts va portar la qüestió al ple, que va aprovar-se per unanimitat.

Més informació

Vincles

La modificació ha de passar període d’al·legacions, s’ha d’aprovar provisionalment per l’Ajuntament, i finalment l’ha d’aprovar Urbanisme.