Jornada d’intercooperació de ClusterMoto

Dimarts, 4 d’octubre de 2011

Els dies 6 i 7 d’octubre tindrà lloc la jornada d’intercooperació i assamblea general ordinària ClusterMoro 2011

ClusterMoto

Els dies 6 i 7 d’octubre tindrà lloc la jornada d’intercooperació i assemblea general ordinària ClusterMoro 2011. El programa de la jornada d’intercooperació compta amb diferents exposicions i ponències de molta rellevància en el sector. Dijous a la tarda està prevista una visita a les instal·lacions, i divendres la jornada clourà amb les últimes intervencions programades, i amb l’assemblea general ordinària ClusterMoto 2011.

L’Ajuntament de Castellolí serà present en la jornada, que pretén potenciar les relacions entre empreses del sector, i facilitar-ne el desenvolupament. Pel dijous està prevista una taula rodona anomenada “Oportunitats de la Comarca del Motor” per exposar el potencial de les instal·lacions relacionades amb el motor, a Castellolí, i en la qual participaran el ParcMotor, el Consell Comarcal i l’Incasòl i estarà moderada per la Uniò empresarial de l’Anoia.

A l’acte assistiran més de 60 empreses catalanes, majoritàriament fora de la comarca de l’Anoia.