L’Ajuntament de Castellolí autoritza la llicència per iniciar les obres del Campus Motor

Dijous, 13 d’octubre de 2011

El passat 11 d’octubre de 2011 es va realitzar un ple extraordinari urgent per donar la llicència pel moviment de terres per les obres del Campus Motor, a petició del Consell Comarcal de l’Anoia

Ple minucipal de Castellolí de l’11 d’octubre del 2011

L’Ajuntament ha respost amb gran rapidesa a la demanda insistent del Consell Comarcal de l’Anoia. El Consell demanava que la sol·licitud fos resposta amb màxima urgència, degut a la obligació contractual d’executar part de l’obra abans de final de l’any 2011. L’Ajuntament, doncs, ha complert. La sol·licitud de la llicència en qüestió va ser entrada per registre a l’Ajuntament el passat divendres 7 d’octubre de 2011 i, en només 2 dies hàbils, es van fer els informes tècnics vinculants pertinents; posteriorment es va convocar el ple on es va autoritzar la llicencia.

La decisió va ser presa per unanimitat de vots, amb la presència de tots els regidors electes, en un ple convocat únicament per aquest punt del dia. És possible visualitzar el ple en diferit a la secció “Plens on-line” de la pàgina web de l’Ajuntament. Clica aquí per veure els plens en diferit.

Les competències per a l’autorització d’aquest tipus de llicència poden ser directament per part de l’Alcalde-President de l’Ajuntament. Tot i així, l’equip de govern, va prendre la decisió de fer solidari, a tots els regidors electes, la presa de la decisió, donant la imatge exterior d’unitat davant del projecte Campus Motor. La voluntat municipal, i per tant de la suma de tots els partits representats a l’Ajuntament, més enllà de les seves ideologies polítiques, és manifestar la seva convicció en el projecte del Campus Motor com a valor afegit al Parc Motor ja existent, per ajudar a la implantació d’empreses al polígon de Can Parera, i indirectament, a d’altres de la comarca de l’Anoia, esperant que sigui un element dinamitzador i catalitzador de l’economia comarcal en aquest moments de dificultats extremes.