Parcmotor Castellolí va tancar el campionat d’Espanya de MX Elit

Dimarts, 11 d’octubre de 2011

El circuit de motocròs de Parcmotor Castellolí va tancar aquest diumenge els campionats d’Espanya de MX Élit i MX Promeses, així com la Kawasaki Green Cup

Sortida de la Cursa de Motocros

Cursa de Motocros

Cursa de Motocros

Parcmotor

Amb el títol assegurat a favor del madrileny Jonathan Barragán, la lluita pel subcampionat va centrar l’atenció de la prova. Tot i que la victòria va ser per José Antonio Butrón, guanyador de la primera màniga i segon a la segona, el subcampionat va anar a mans de Carlos Campano, que va ocupar el segon lloc del darrer podi de la temporada, amb
Álvaro Lozano, guanyador de la segona cursa, com a tercer classificat. Pel que fa als pilots catalans, Joan Cros va ser quart i Jaume Betriu va ocupar la setena posició de la classificació conjunta.

A MX Promeses, el gallec Rubén Fernández va obtenir les seves primeres victòries de la temporada a les dues curses i es va convertir en nou campió espanyol de la categoria, mentre el català Enric Francisco va obtenir una meritòria tercera posició en aquesta darrera cursa del campionat.

El millor resultat català es va produir a les curses de la Kawasaki Green Cup, on Gerard Garcia Güell va vèncer a la primera màniga, però una caiguda en un dels salts el va classificar setè a la segona. Tot i així va acabar segon en aquesta prova, per darrera del balear Gabriel Pons, i va proclamar-se subcampió de la Copa Kawasaki que es va
adjudicar l’andalús David Jiménez.

Parcmotor