Parcmotor, Dani Ribalta i la UEA presenten “Bateig Tour”, un nou producte pels aficionats a la Moto

Dimecres, 5 d’octubre de 2011

El “Bateig Tour” serà una activitat que compaginarà motociclisme i turisme per la comarca de l’Anoia

Parcmotor

Sota el nom de “Bateig Tour”, Parcmotor, juntament amb l’experimentat pilot Dani Ribalta i la col·laboració de la UEA acaben de crear un nou producte per tots aquells aficionats que els hi agradi compaginar la conducció esportiva en un circuit amb la ruta turística per carretera.

Aquest “Bateig Tour” facilita la possibilitat de protagonitzar una ruta amb grup per la comarca de l’Anoia, en la que s’aniran efectuant visites de caràcter turístic, social o gastronòmic, amb les explicacions pertinents, per acabar la jornada conduint esportivament pel traçat de velocitat de les instal·lacions de Parcmotor. Aquest producte està destinat a tots els aficionats a la moto, i especialment a aquells que busquen activitats de grup.

Configuració de les jornades “Bateig Tour”

El “Bateig Tour” podrà presentar diferents formats, de mig dia, d’un dia o de cap de setmana, però inicialment, s’oferirà el programa de mitja jornada.
L’activitat començarà a les instal·lacions de Parcmotor, amb la recepció i unes breus explicacions sobre conducció i seguretat vial, així com del recorregut a efectuar i les visites que es faran.

La sortida s’efectuarà en grups i cada 10 motos comptarà amb un cap de grup o monitor. A mig camí del recorregut es farà una aturada.
Aquest itinerari acabarà novament a Parcmotor per afrontar la segona part de l’activitat. Després d’una explicació sobre la conducció al circuit i les característiques del traçat, la jornada acabarà amb els participants rodant pel circuit d’asfalt, acompanyats i assessorats pels monitors respectius.

Valors afegits que presenta el “Bateig Tour”

El Bateig Tour presenta una sèrie de valors afegits que la converteixen en una activitat atractiva i d’interès per a tots aquells participants:

  • Prendre consciència de la diferencia entre la conducció esportiva i la conducció en carretera
  • Potenciar el coneixement de noves rutes alternatives
  • Visites turístiques a llocs emblemàtics i d’interès cultural, social o paisatgístic
  • Configuració de diferents recorreguts i visites per variar l’oferta de l’activitat

 Bateig Tour: 08 de octubre 2011

08:45