Al gener començarà la Lliga regular de tenis de Castellolí

Divendres, 25 de novembre de 2011

El 9 de gener s’iniciarà la lliga de tenis de Castellolí, caldrà fer les inscripcions abans del 30 de desembre 2011

Tenis Castellolí

La regidoria d’esports de l’Ajuntament de Castellolí ha impulsat la lliga regular de tenis de Castellolí.

L’objectiu de la lliga regular és dinamitzar la pista municipal, i donar un suport oficial a tots els afeccionats al tenis per tal que puguin participar a una competició regular.

El plantejament de la lliga és facilitar que tothom hi pugui jugar. Les característiques principals són:

  • Un jugador disputarà un partit cada quinze dies, en horari de mutu acord amb el rival
  • Hi haurà diferents divisions, per tal d’encabir tots els jugadors a llur nivell
  • Les inscripcions finalitzaran el 30 de desembre de 2011

 

 

Més informació

Arxius

Vincles

La lliga de tenis de Castellolí es jugarà per diferents divisions (primera, segona, tercera, etc.). Cada divisió estarà formada per 6 jugadors. En cada divisió es disputaran els partits en format lliga regular, de manera que cada divisió constarà de 15 partits en total (cada jugador en disputa 5).

La disposició inicial serà en funció de la classificació obtinguda a la temporada anterior. En la temporada 2011/2012, en ser la primera, la disposició inicial serà per sol·licitud.

La inscripció a la lliga és grauïta, però cal ser abonat de la instal·lació; el preu de l’abonament és de 70 eur anuals (tenen descompte de 20 eur els empadronats a Castellolí, i un descompte addicional de 20 eur els estudiants entre 13 i 25 anys també empadronats a Castellolí).

La lliga estarà formada per fases, que tindran una durada d’unes 10 setmanes. Els horaris de cada partit seran de mutu acord entre els rivals, encara que els jugadors tindran aquest termini per disputar els corresponents 5 partits de cada divisió (els partits no disputats en la data d’inici de la següent fase es declararan nuls i no sumaran puntuació).

En finalitzar cada una de les fases de la lliga, els jugadors classificats en les posicions 1a i 2a de cada divisió ascendiran, els jugadors classificats en les posicions 3a i 4a mantindran la divisió i els classificats