El dissabte 5 de novembre a les 18h es presenta el nou Informatiu de Castellolí a La Brillante

Dijous, 3 de novembre de 2011

El nou model d’Informatiu de Castellolí es presentarà aquest dissabte dia 5 de novembre a les 18 al local La Brillante

Informatiu Castellolí

L’Informatiu de Castellolí és una revista que s’ha editat durant gairebé 30 anys, i per tant és ben present a l’història del poble. Aquest estiu, el rotatiu ha viscut un punt d’inflexió, atès que l’equip redactor (que havia desenvolupat la tasca durant 6 anys) no podia assumir més el projecte.

Certament, l’equip redactor havia fet esforços per trobar-se un relleu. Durant l’estiu, l’equip de govern de l’Ajuntament ha sumat esforços per tal de trobar aquest relleu i, cosa de fa un mes i mig, ja es va poder celebrar que un nou equip redactor s’encarregaria de continuar el projecte d’Informatiu de Castellolí.

I ara ja s’està en condicions de presentar el nou Informatiu de Castellolí. Aquest punt d’inflexió, però, ha desembocat amb alguns canvis rellevants pel nou model: la periodicitat passarà a ser mensual, i la revista es repartirà gratuïtament a totes les llars del municipi.

El nou model també compta amb moltes altres novetats, que s’explicaran a la presentació del dissabte. Tots els veïns estan convidats, doncs, a la presentació del nou Informatiu de Castellolí, el pròxim dissabte 5 de novembre a la tarda.