El proppassat dissabte es va presentar el nou Informatiu de Castellolí

Dimarts, 8 de novembre de 2011

Aquest passat dissabte el nou equip de persones que s’encarregaran del rotatiu van presentar el model de revista que serà l’Informatiu de Castellolí

Nou Informatiu, número 1

La presentació del nou Informatiu es va fer al local la Brillante a les 6h de la tarda. El renovat equip de persones que s’encarregaran del nou projecte van explicar els detalls i les novetats que tindrà el nou Informatiu de Castellolí.

Durant l’acte es va presentar l’equip de redacció i es va explicar com estarà estructurat l’Informatiu, quines seccions tindrà. Es van explicar les novetats més rellevants: la periodicitat serà mensual i que l’acord amb l’Ajuntament permetrà fer arribar l’Informatiu a totes les llars del poble de franc.

El nou equip va agrair la col·laboració desinteressada de Sandra Gallardo per elaborar el disseny de la revista i el nou logotip, així com a l’Ajuntament per l’ajuda que ha possibilitat que se’n presentés la primera edició.

El nou equip redactor va fer una valoració positiva de la presentació, i desitja que el nou model de rotatiu tingui acceptació al nostre municipi.

Certament, cal desitjar molta sort a aquest nou equip de persones per haver-se proposat una tasca tan interessant, i que tan servei fa al poble.