La regidoria de Comunicació a l’Ajuntament de Castellolí implementa millores en la gestió audiovisual de la retransmissió dels plens per Internet –

Dimarts, 22 de novembre de 2011

Alguns dels suggeriments dels internautes que han anat fent ús del servei han estat resolts

Presa de la retransmissió del 17 de novembre 2011

Presa de la retransmissió del 17 de novembre 2011

Presa de la retransmissió del 17 de novembre 2011

Des que la Regidoria de Comunicació va llançar la primera prova pilot per la retransmissió en línia dels plens municipals a Castellolí (el primer ple que es va enregistrar va ser el del 29 de setembre) diferents millores s’han implementat per tal de millorar l’experiència als usuaris. Així, l’últim ple enregistrat (el del proppassat 17 de novembre) va comptar amb una realització enriquida de les imatges de vídeo: s’han incorporat perspectives, a part de la general, per cada formació política, de manera que la gestualització s’aprecia molt millor.

Una altra millora que els internautes han agraït és la superposició de text a les imatges, de manera que s’identifiquen els grups polítics i s’informa constantment del punt concret de l’ordre del dia que s’està tractant.

Amb tot, encara resta pendent una millora important: la qualitat del so. S’espera que es pugui resoldre, també, en futures retransmissions.