Parcmotor Castellolí acull aquest diumenge 13 de novembre el campionat català de motocròs MX2, MX3 i Iniciació

Divendres, 11 de novembre de 2011

Aquesta serà la darrera cita d’MX2 i MX3, i la penúltima pels pilots d’Iniciació

Sortida MX Parcmotor (Parcmotor Castellolí)

Les instal·lacions de Parcmotor Castellolí acolliran el proper diumenge 13 de novembre una nova prova del campionat català de motocròs, en les categories MX2, MX3 i Iniciació, que comptarà amb l’organització del Moto Club Manresa.

Aquesta serà la darrera cita d’MX2 i MX3, mentre que pels pilots d’Iniciació serà la penúltima a l’espera de tancar el campionat la setmana següent al traçat lleidatà d’Almenar.

Parcmotor Castellolí decidirà el campions d’MX3, on a la classe “A” se’l disputaran Xevi Colomer, actual líder, i Josep Font, mentre que a la classe “B” tot està a favor d’Alfred Camps, encara que Agustí Vall també té opcions matemàtiques al títol. Per la seva part, el campionat arriba a aquesta prova amb el títol d’MX2 decidit a favor de Nil Arcarons, amb Pau Doñate i Ot Monsonís situats a la segona i tercera posició de la general.

Pel que fa la categoria dels més petits d’Iniciació, tot i que encara restarà una prova per tancar el campionat, les dues mànigues de Parcmotor també poden decidir el títol, amb un Gerard Congost, que després de quedar subcampió català l’any passat, ha estat el gran dominador d’aquest 2012 i arriba a aquesta cursa amb possibilitats de decidir el campionat al seu favor, en una categoria que només s’ha vist inquietat per Albert Fontova.

El personal de Parcmotor Castellolí i del moto club organitzador estan treballant aquests darrers dies per a reparar els desperfectes provocats per les passades pluges i posar el circuit de motocròs en condicions d’acollir diumenge aquesta nova cita del Campionat Català.