Visita al dipòsit controlat de residus per part dels alcaldes de la comarca i la comissió de seguiment

Divendres, 25 de novembre de 2011

Els alcaldes de la comarca, així com membres de la comissió de seguiment, d’ el consell comarcal i de l’Agència Catalana de Residus, van visitar el dipòsit controlat de Castellolí

Visita dipòsit residus Castellolí (novembre 2011)

Visita dipòsit residus Castellolí (novembre 2011)

L’Ajuntament de Castellolí, tal com s’havia previst amb la comissió de seguiment a 30 de setembre de 2011, va organitzar, juntament amb el Consell Comarcal, una trobada amb els alcaldes, membres de la comissió de seguiment i de l’Agència Catalana de Residus referent al dipòsit controlat de residus de Castellolí.

El motiu de la visita (de caràcter informatiu, atès que des de les últimes eleccions municipals han canviat diferents personalitats) era donar a conèixer les instal·lacions del dipòsit controlat de residus, i explicacions del seu funcionament.

El gerent de l’empresa que gestiona el dipòsit, Atlas, va encarregar-se d’explicar el funcionament de les instal·lacions. Explicacions que van ser ben agraïdes, atès que alguns alcaldes i fins i tot regidors de Castellolí, no havien visitat mai les instal·lacions.