Segueixen obertes les inscripcions pel concurs de fotografia de Castellolí

Divendres, 23 de desembre de 2011

El concurs, que donarà 150 euros al primer premiat, pretén fomentar i premiar l’art de la fotografia a la vegada que obtenir imatges fotogràfiques del poble

Aquest concurs té per objectiu, a més de fomentar, reconèixer i premiar l’art de la fotografia, obtenir un conjunt d’imatges fotogràfiques com a base turística per Castellolí, en format paper i també en format digital, per tal de ser utilitzades per a difondre informació turística municipal, mitjançant la web i/o també en d’altres materials impresos (pamflets, pòsters, etc.).

 

TEMA:

El municipi de Castellolí, la muntanya i el món rural en totes les seves vessants paisatgístiques i esportives. El poble, llocs d’interès paisatgístic, camps, camins, natura, curses de muntanya, masies, boscos, construccions en pedra seca, racons nous, racons de sempre… etc.

 

PARTICIPANTS:

Obert a tots els veïns, residents o amics de Castellolí majors d’edat. Per la inscripció de persones menors d’edat, és necessària l’autorització expressa dels pares o tutors legals.

OBRES:

Un màxim de 3 fotografies per concursant. Cada obra ha d’anar muntada sobre una superfície rígida de mida màxima 40 cm x 50 cm. La versió en format digital ha de tenir com a mínim 2 megapíxels.

La fotografia ha de ser una creació pròpia de la persona que la presenti. Pel sol fet de participar en aquest concurs els autors reconeixen ésser posseïdors del copyright de les seves fotografies i, en conseqüència, tenir els drets d’autor i els drets d’imatge. Així mateix, l’organització s’eximeix de qualsevol conflicte de publicació de l’obra.

Per això, les fotografies presentades en aquest concurs no poden haver estat premiades en altres concursos ni haver estat explotades comercialment, ni amb finalitats periodístiques, publicitàries o altres.

 

IDENTIFICACIÓ:

Les obres es presentaran en sobre tancat identificat amb un pseudònim. El sobre contrindrà l’obra i un segon sobre, el qual també estarà identificat amb el pseudònim i contindrà les dades de l’autor.

El segon sobre ha de contenir el títol de l’obra, nom, cognoms, DNI, telèfon i adreça completa de l’autor així com l’adreça de correu electrònic i la indicació del lloc i la data de realització de la fotografia. Els participants menors d’edat han d’indicar a més el nom i cognoms i DNI del seu representant / tutor legal.

 

TRAMESA:

Cal trametre la fotografia impresa i també la seva versió en arxiu digital. La fotografia impresa serà l’única que avaluarà el jurat. Les fotografies es lliuraran a l’Ajuntament de Castellolí personalment, de dilluns a divendres en l’horari de 9 del matí a 2 del migdia tots els dies, i de 5 a 8 de la tarda els dimarts i dijous. El format digital es pot fer arribar amb suport digital dins el mateix sobre amb l’obra o bé mitjançant correu electrònic (sigui amb arxiu adjunt o amb l’enllaç per accedir a l’arxiu) a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e)<![CDATA[//