Visita al Campus Silverstone

Dimarts, 13 de desembre de 2011

L’alcalde de Castellolí, membres del Consell Comarcal i del Parc Motor visiten el Campus Silverstone a Londres

Els passats dies 30 de novembre i 1 de desembre es va programar una vista al Campus Silverstone, a Londres. La visita va ser promoguda pel Consell Comarcal de l’Anoia, que va assumir-ne la totalitat del cost. L’objectiu va ser el de conèixer i estudiar el Campus Silverstone com a cas pràctic, per tal de valorar el model del Parc Motor i Campus Motor de Castellolí.

La visita va aprofundir tant en el circuit com en les empreses instal·lades al campus i en l’administració local. Es van visitar el Silverstone Innovation Centre, el Silverstone Circuit i el Silverstone Technology Parc. També es va visitar el Northampton Enterprise Partnership (agència de desenvolupament local, encarregada de promoció de la regió i desenvolupament de la indústria del motor).