Bon any 2012

Dilluns, 2 de gener de 2012

Que tinguem tots un bon any 2012

Benvingudes i benvinguts veïnes i veïns de Castellolí. Desitgem que el nou any 2012 sigui un bon any per tots. Voldríem traslladar, a la vegada, un agraïment a tots els qui heu col·laborat per tal que tots puguem celebrar les festes que estem vivint, des de la comissió de reis, comissió de festes, fins a tots els que heu donat un cop de mà en tots els actes que s’han organitzat.

També volem agrair la Participacio en tots els actes del Programa de les festes de Nadal. Participació tant per col·laborar en l’organització, com en gaudir de les pròpies festes. Moltes gracies a Tots!

Finalment, demanem a ses majestats els Reis d’Orient, per tots els castellolinencs i castellolinenques, molta salut i feina per tothom en aquests moments de dificultat econòmica; pau a totes les llars i molta, molta felicitat! Bones dosis d’il·lusió, valentia i esperança per encarar aquest nou 2012.

Molt atentament,

Joan Serra i Sergi Vila
(Alcalde i Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Castellolí)