Castellolí participa a una reunió informal per plantejar el rol de la Mancomunitat de la conca d’Òdena

Dilluns, 2 de gener de 2012

El passat dijous 29 de desembre es van reunir els alcaldes de manera informal per valorar els pressupostos de la institució i repensar-la

Dins el context de dificultat econòmica actual, els alcaldes de la conca d’Òdena han coincidit a destacar la necessitat de repensar la institució, a la vegada que s’imposa un reajust del pressupost amb què pot comptar la Mancomunitat de la conca d’Ódena, que apunta a reduccions properes al 30% (al 2011 l’ens ha comptat amb 1.170.000 eur).

L’objectiu dels canvis que es comencen a imposar és la millora de l’eficiència econòmica, reduint les línies de subvenció però augmentant els serveis mancomunats que puguin reduir costos gràcies a l’adquisició i/o organització conjunta dels serveis.