Jaume Betriu guanya la prova del Campionat d’Espanya de Cross Country celebrada a Parcmotor Castellolí

Dijous, 26 de gener de 2012

Parcmotor Castellolí va ser escenari de la segona prova puntuable pel Campionat d’Espanya de Cross Country

Jaume Beatriu al Cross Country 2012 Castellolí

Cross Country 2012 podi sènior

El pilot lleidatà de Coll de Nargó i actual campió català de motocròs, Jaume Betriu (Husaberg) ha estat el guanyador de la tercera prova del Campionat d’Espanya de Cross Country que s’ha disputat aquest diumenge a Parcmotor Castellolí, en una gran jornada de motociclisme off-road, que va estar acompanyada pel sol i per una climatologia gairebé de primavera.

En un traçat que compaginava el circuit de motocròs, amb camins entre boscos i una crono en una zona de camps, el nacional de Cross Country ha pogut contemplar una nova pugna entre l’andalús Juan Pérez de la Torre (KTM) i el lleidatà Jaume Betriu (Husaberg), però al contrari que en les dues anteriors ocasions, aquest cop la cursa s’ha decantat a favor del pilot català.

A la primera volta del recorregut d’uns 11 km., Pérez de la Torre s’ha posat al capdavant de la cursa, però ha patit una caiguda que li ha fet perdre temps i l’ha obligat a fer una aturada a boxes per solucionar alguns desperfectes en el seu manillar. Aquesta incidència ha estat aprofitada per Betriu, que ha agafat el comandament de la prova i ha obtingut un important avantatja, que ha sabut gestionar al llarg de la cursa.

Per darrera de Betriu, Juan Pérez de la Torre, líder del campionat, ha pogut situar-se ràpidament a la segona posició, però sense inquietar la victòria del seu adversari de cara al títol. Després de les tres curses celebrades, el pilot de KTM suma dues victòries i un segon lloc, mentre Betriu ha fet una victòria i dues segones posicions.

A la cursa de Parcmotor Castellolí, el tercer lloc ha estat pel pilot de Juneda Ramon Quer (Sherco), que ha estat el guanyador de la categoria Junior en un podi protagonitzat totalment per la marca Sherco, amb el seu germà Jordi Quer i Ruben Beneyto, a la segon i tercera posició. En el podi senior, al costat de Juan Pérez de la Torre i Jaume Betriu, ha pujar en el tercer lloc el pilot del Moto Club Badia de Roses, Miguel Garcia Sánchez, que ha acabat la prova en quarta posició.

Parcmotor (premsa)