Nou impuls a la comissió de festes

Dijous, 12 de gener de 2012

El proppassat dimarts es va reunir la comissió de festes per reorganitzar-se i valorar els actes passats i próxims més propers

El passat dimarts 10 de gener es va trobar la comissió de festes en una reunió que ha de ser la llavor d’un nou impuls en el seu funcionament.

En la reunió es van tractar 3 punts:

Repàs dels actes de les festes de Nadal. Es van repassar com han anat els diferents actes que s’han programat per les festes de Nadal, valorant quines millores cal proposar en el futur.

Elaboració del programa de la Festa de Sant Vicenç. Es van establir els punts del programa de la festa, i es van acabar de perfilar els detalls perquè cada acte estigui a punt.

Nou impuls en el funcionament. La comissió de festes, amb estreta relació amb el regidor de festes, va estar d’acord per unanimitat en:

  • Fer un salt significatiu en independència.
  • Fer un salt significatiu en autonomia.
  • Establir una presidència (amb estreta relació amb el regidor de festes)

Aquest darrer punt té com a objectiu que la pròpia comissió de festes sigui qui lideri les festes del poble, i que puguin ser el màxim de transversals i participades possible. Es va decidir que la presidència de la comissió fos compartida, i per unanimitat es van escollir com a presidents:

  • David Arana i Torres
  • Quim Folqué i Solé

Per fer possible aquest nou impuls, la comissió de festes s’ha proposat:

  • Prendre la iniciativa en l’elaboració i organització dels programes d’actes
  • Assumir responsabilitat en l’execució i desenvolupament dels actes

Per la seva part es va establir que la relació amb l’Ajuntament, a través del regidor de festes, serà propera; i que l’Ajuntament participarà activament en:

  • La pròpia elaboració dels continguts i programes
  • Donar el suport econòmic necessàri
  • Assegurar que els continguts programats són factibles i coherents amb els pressupostos

El poble de Castellolí pot valorar aquest nou impuls i energia, que possibilitarà més continguts, participació i bon funcionament de les festes del poble.

Finalment, la comissió de festes segueix obrint les portes a tothom qui estigui interessat en donar un cop de mà en l’organització de festes.

 

Els integrants de la comissió són:

Quim Folqué
David Arana
Xavier Brugués
Montserrat Costa
Ramon Saló
Joan Bisbal
Ma Glòria Ferrer
Toni Cos
Jaume Alsina
Carles Pujol
Toni Guixà
Santi Villamurt
Sílvia Soteras
Jordi Brugués
Teresa Guixà
Núria Ferran