Presentació del projecte de remodelació de l’Avinguda Unió

Dijous, 26 de gener de 2012

El passat dimarts l’Ajuntament de Castellolí va organitzar una presentació per explicar els detalls del projecte executiu de remodelació de l’Avinguda Unió

El passat dimarts 24 de gener a les 19:30h es va fer una presentació, oberta a tot el poble, per explicar els detalls del projecte executiu de remodelació de l’Avinguda Unió de Castellolí. El projecte és una proposta redactada per l’equip de la Diputació de Barcelona.

La reunió va durar dues hores i mitja, i va constar de dues parts, la corresponent a les accions emmarcades en el Pla Viure al Poble, i respecte al POUM.

L’Alcalde de Castellolí va explicar quin és el calendari previst per executar les accions previstes en el Pla Viure al Poble. L’equip redactor de la diputació va ensenyar la proposta per la remodelació de l’Avinguda Unió. I finalment es va obrir torn de preguntes, que va resultar força extès (es van comentar detalls particulars i idees per estudiar solucions concretes en certs punts). L’alcalde va destacar novament la dificultat que afronta el poble per aconseguir que el Pla reïxi, degut a l’important finançament que requereix.

Finalment, va haver estona per comentar els punts que estan oberts del POUM. Es van explicar com evolucionen els punts que encara estan oberts.

La reunió va ser molt participada.