Una vintena d’inscrits a la sortida nadalenca per veure els Pastorets de Calaf

Dilluns, 16 de gener de 2012

La sortida per anar a veure els Pastorets de Calaf es va fer el passat diumenge a la tarda

Públic als Pastorets de Calaf

El passat diumenge a la tarda es va fer la tradicional sortida de Nadal, que enguany ha estat l’últim dels actes englobats a les festes de Nadal.

L’Ajuntament ha organitzat la sortida, i a quarts de cinc de la tarda, l’autocar ja anava, ple fins dalt, direcció a Calaf (mentre els inscrits comprovaven els efectes de la boira gebradora als paisatges).

L’espectacle va començar puntualment a dos quarts de set de la tarda. I l’actuació va ser de molt nivell, cosa que explica el nom que han aconseguit els Pastorets de Calaf: una representació deliciosa, decorats i efectes de primer nivell, foc real (bengales incloses al teatre), i fins i tot una serp o un nadó interpretant el nen Jesús.

L’espectacle ha comptat, a més, amb moments originals. Primer, els dos pastorets s’han referit a la delicada situació que pateix el nostre país, i també s’ha inclòs un símil insinuant una identificació entre àngel/satanàs i Guardiola/Mourinho. Un moment emotiu va ser, un cop finalitzada la representació, la cantada per part de tots els actors de la cançó ‘Cal que neixin flors a cada instant’ de Lluí Llach.

Després de la interessant jornada, autocar i de nou cap a Castellolí. Els que han participat han coincidit a destacar la jornada com a interessant i divertida.