Adam Raga es fa amb la primera prova del Campionat d’Espanya de Trial a Castellolí

Dimarts, 21 de febrer de 2012

El passat cap de setmana va esdevenir la primera prova del Campionat d’Espanya de Trial al Parcmotor de Castellolí

La primera cita del Campionat d’Espanya de Trial, disputada a Parcmotor Castellolí, va tenir en Adam Raga el seu vencedor, en una ajustada lluita amb Toni Bou, que va perdre el primer lloc per un sol punt. Albert Cabestany els acompanyaria al podi.

El retorn a l’especialitat del reglament clàssic va ser acollit amb satisfacció per la majoria de pilots, mentre que des d’un inici, tant Raga com Bou es distanciarien dels seus rivals embrancant-se en un gran duel que cauria del costat de Raga a les darreres zones per un sol punt, després que Bou cometés un error definitiu de cara al resultat final. Albert Cabestany completaria el podi, amb Jeroni Fajardo a la quarta plaça. Encara a TR-1, Pere Borellas seria 6è, seguit de Pol Tarrés i Francesc Moret.

A TR-2 la victòria seria per Ivan Peydró, amb Hakon Pedersen i Ib Andersen acompanyant-lo en les places d’honor, mentre que a Junior el guanyador va ser Jaime Busto, amb Nacho Fernández 2n i Ignacio Martin 3r.

Hector Gairin va imposar-se a TR-3 per davant d’Arnau López i Francesc Recio. Antoni Ramonet dominaria TR3-3+35, amb Bernard Riviere i Pere Camp com a màxims perseguidors, i Marc Riba, Cesar Dus i Adrian Villabrille serien els tres primers classificats de cadet.

La segona de les sis proves puntuables pel Campionat d’Espanya es disputarà el 25 de març a Eivissa.

Parcmotor Castellolí