Dilluns 6 de febrer comencen les obres al carrer Constància

Dijous, 2 de febrer de 2012

Les obres d’arranjament del carrer Constància començaran el dilluns 6 de febrer

A partir del dilluns 6 de febrer començaran les obres al carrer Constància. Malgrat el termini màxim per executar les obres és de quatre mesos, la Constructora de Calaf, qui s’encarrega de les obres, té prevista la finalització en un termini de dos mesos.

La principal implicació referent al trànsit serà la modificació del tram que va des de la llar d’Infants fins a l’Avinguda Unió, que serà d’una sola direcció. Així, caldrà accedir a la llar des del carrer de la Cooperativa.

L’Ajuntament s’ha reunit en dues ocasions amb els veïns afectats per parlar sobre les contribucions especials. L’entesa ha estat molt bona i els veïns han mostrat la seva preferència per iniciar les obres el més aviat possible.