El Campionat d’Espanya de Trial arrenca a Parcmotor Castellolí

Divendres, 17 de febrer de 2012

Aquest diumenge 19 de febrer arrenca el Campionat d’Espanya de Trial a l’aire lliure

Aquest diumenge 19 de febrer, Parcmotor Castellolí acollirà la primera cita de l’any del Campionat d’Espanya de Trial a l’aire lliure, que aquesta temporada retorna al sistema de puntuació tradicional, abandonant la reglamentació Openfree.

Toni Bou inicia la defensa del títol que ostenta, davant dels seus rivals de sempre com Albert Cabestany, Adam Raga o Jeroni Fajardo.

La prova començarà a les 09.00 h. amb l’inici de la primera volta a un recorregut de 12 zones, que celebraran les categories TR2, TR3, TR3+35, Junior i Cadet. Posteriorment iniciaran la segona volta i darrera d’ells prendran la sortida al voltant de les 12.00 h. els pilots de la màxima categoria TR1, que faran una sola volta en la que superaran dos cops cada zona.

La distribució de les dotze zones es semblant a la de l’any passat, però varia l’ordre de la seva execució. De la 1 a la 5 són les més allunyades la base, situades sobre la zona de Els Soterons. Posteriorment es baixarà a la rasa de Castellolí per afrontar les 6 i 7, properes al revolt 6 del circuit d’asfalt, i a uns 200 metres es trobaran la 8, 9 i 10.

Les dues últimes zones són les tradicionals de característiques “indoor” que es troben a la zona Jordi Tarrés, a sobre de la recta principal del circuit de velocitat.

L’organització, com ja ve sent habitual en edicions anteriors, posarà a disposició dels aficionats un servei d’autobusos que des del paddock del circuit de velocitat, els aproparà a las zones on es disputi la prova.

Parcmotor Castellolí