Èxit de participació al 1er cros escolar de Castellolí

Dilluns, 20 de febrer de 2012

El diumenge al migdia va acabar la primera edició del cros escolar Castellolí amb molta participació

El passat diumenge 19 de febrer Castellolí va ser escenari del primer cros escolar, organitzat per l’AMPA Les Passeres i l’Ajuntament de Castellolí. L’organització ha valorat molt positivament tant el desenvolupament de l’esdeveniment com la participació que ha tingut.

Des de primera hora del diumenge, es van anar succeint les curses corresponents a les diferents categories previstes. Van participar fins a 169 atletes que van gaudir de l’entorn de Castellolí.

Natàlia Blasco i Yousseff Ayyad van obtenir el primer lloc en la categoria P3, Yasmin Zaim i Roger Castelltort en la categoria P4, mentre que a P5 es van endur el campionat Mar Buchaca i Adrià Sevilla. En prebenjamí van obtenir la primera plaça Mar Planas i Mohammed Ayyad; en benjamí Berta Lopez i Alex Garcia; en aleví, Paula Blasco i Abel Mendez; en infantil, Miquel Pineda; en cadet, Judit Pablos i Guillem Alemany; finalment, en la categoria popular, Sandra Gallardo i Ali Darghal van guanyar el campionat. Tots els resultats i informació es