L’Ajuntament de Castellolí es reuneix amb Territori i Sostenibilitat

Dijous, 2 de febrer de 2012

La reunió, del passat dimecres, ha tractat alguns punts referents a urbanisme i competències

L’Alcalde de Castellolí s’ha reunit el passat dimecres amb la directora dels Serveis Territorials del Departament de Territori i Sostenibilitat, Mercè Tarradellas, per tractar diferents punts referents a urbanisme i competències.

En la trobada, l’Alcalde va demanar als grups de l’oposició que se suméssin en les demandes i que realitzéssin la trobada de manera conjunta. El grup de CiU va acceptar la invitació, no així el grup de ApC, que va ressaltar que aquest tipus de tasques no corresponen a l’oposició.

L’objectiu de la trobada va ser el de transmetre informació referent al POUM del municipi, així com del pla parcial del Marino. També es va reclamar el conveni amb el director general de carreteres respecte a la cessió de l’Avinguda Unió. A més, també es va sol·licitar suport per tal d’elaborar i possibilitar la taula estratègica del Parcmotor.